’t Liefting in Zandzoom

Een buitengewoon bijzondere woonbelevenis

Het project ‘t Liefting ligt in het nieuw te ontwikkelen gebied Zandzoom in Heiloo. Dit wordt een nieuw landschappelijk woongebied waar de komende jaren een groot aantal woningen gebouwd worden. De woningen worden gebouwd met respect voor de cultuurhistorische waarden en de aanwezige landschappelijke en beeldbepalende elementen.

Met respect voor de omgeving

Genieten van de voordelen van nieuwbouw in een omgeving met respect voor de cultuurhistorische waarden en landelijke elementen. Dat is Zandzoom Heiloo. Er is ruimte voor kenmerkende elementen, zoals je veel in Heiloo ziet: historische linten, een groene en lommerrijke omgeving, historische houtwallen en een prachtige ligging tussen de duinen en de polders. In dit gebied, ten zuiden van de Vennewatersweg, ontwikkelen verschillende projectontwikkelaars, samen met de gemeente Heiloo, een geweldig nieuw woongebied waar wonen meer dan een buitengewoon bijzondere belevenis wordt.
 

Duurzaam en comfortabel

De samenwerkende partners van Zandzoom hebben een hoge ambitie als het gaat om duurzaamheid; we willen het namelijk nog beter doen dan de landelijke norm voorschrijft. Dit geldt voor zowel de woningen als het openbaar gebied. Uiteraard zullen de woningen gasloos zijn, wordt er gebruik gemaakt van warmtepompen en komen er zonnepanelen op de daken. Maar de ontwikkelaars en de gemeente gaan samen voor meer.

shutterstock-1049230553.jpg
bas-2763.jpg
shutterstock-1256107126.jpg

Groen denken

Voor ‘t Liefting is de duurzaamheidsstrategie ambitieus. De rijwoningen en appartementen willen we EPC 0,0 maken en de vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen ‘nul-opde- meter’ (NOM). Mens en milieu brengen we op natuurlijke wijze in harmonie met elkaar. Door groen te denken gaan we gezamenlijk voor minder energieverbruik, minder belasting van het milieu en meer oog voor de groene kwaliteiten van de omgeving.